Анкети за качеството на образованието – летен семестър 2016/2017

Анкети за качеството на образованието – летен семестър 2016/2017

От този семестър и нашия факултет може да се похвали с електронни анкети за оценка на преподавателите и съдържанието! Това е добра новина, най-вече защото студентите ще имат възможно бързо и лесно да оценят качеството на преподавания материал.

Крайната цел на образователните анкети, е да посочи недвусмислено слабите звена в подготовката на студентите и да се вземат адекватни мерки спрямо порочните практики.

Можете да попълните анкета за всеки преподавател от настоящия ви курс като следвате инструкциите по-долу. Анкетите са анонимни и имат статистически характер. Не се притеснявайте да споделите всичко, което Ви е направило впечатление по време на изучаването на дисциплините, като всичко ще бъде взето под внимание в преработването на учебните планове и подобряването на съдържанието.

В платформата за електронно обучение (http://elearn.uni-sofia.bg) може да откриете анкетата като трябва да се легитимирате с потребителското си име и паролата от СУСИ. Нашите колеги от клуб Алдрованда бяха така добри да направят кратко описание на процеса, за да е по-лесно за всички.

С попълването на въпросите и оценяването на качеството на преподаване по време на лекции и упражнения ще спомогнете за развитието на Биологически факултет и Софийски университет като цяло.Анкетите ще бъдат отворени до края на сесията.

В случай, че изпитвате затруднения или имате въпроси/препоръки можете да ни пишете на fss.na.bf@gmail.com или във Facebook. Ние ще се погрижим вашия коментар да бъде отнесен към съответното звено.

Автори:

Стоян Войков

Любомира Иванова

София Иванова

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

 
Пиши ни.  
Искаш нещо да ни питаш?
+