Анкети за качеството на образованието – летен семестър 2016/2017

Анкети за качеството на образованието – летен семестър 2016/2017

От този семестър и нашия факултет може да се похвали с електронни анкети за оценка на преподавателите и съдържанието! Това е добра новина, най-вече защото студентите ще имат възможно бързо и лесно да оценят качеството на преподавания материал.

Крайната цел на образователните анкети, е да посочи недвусмислено слабите звена в подготовката на студентите и да се вземат адекватни мерки спрямо порочните практики.

Можете да попълните анкета за всеки преподавател от настоящия ви курс като следвате инструкциите по-долу. Анкетите са анонимни и имат статистически характер. Не се притеснявайте да споделите всичко, което Ви е направило впечатление по време на изучаването на дисциплините, като всичко ще бъде взето под внимание в преработването на учебните планове и подобряването на съдържанието.

В платформата за електронно обучение (http://elearn.uni-sofia.bg) може да откриете анкетата като трябва да се легитимирате с потребителското си име и паролата от СУСИ. Нашите колеги от клуб Алдрованда бяха така добри да направят кратко описание на процеса, за да е по-лесно за всички.

С попълването на въпросите и оценяването на качеството на преподаване по време на лекции и упражнения ще спомогнете за развитието на Биологически факултет и Софийски университет като цяло.Анкетите ще бъдат отворени до края на сесията.

В случай, че изпитвате затруднения или имате въпроси/препоръки можете да ни пишете на fss.na.bf@gmail.com или във Facebook. Ние ще се погрижим вашия коментар да бъде отнесен към съответното звено.

Автори:

Стоян Войков

Любомира Иванова

София Иванова

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

 
Пиши ни.  
Искаш нещо да ни питаш?
+