Бъди в новия състав на ФСС при БФ! (2022)

Бъди в новия състав на ФСС при БФ! (2022)

ФСС при БФ обявява избори - патенце и днк молекула

Формата за кандидатстване във Факултетния студентски съвет (мандат 2022-2024 г.) е отворена за студентите и докторантите на Биологическия факултет.

Изборите за състав на ФСС при БФ ще се проведат от 09:00 часа на 13.05.2022 г.до 21:00 часа на 13.05.2022 г. Всички настоящи студенти и докторанти на Биологическия факултет ще могат да гласуват ЕЛЕКТРОННО в платформата Moodle за един от кандидатите. 

Кандидатурите на участниците и линковете към изборната платформа ще бъдат публикувани на официалната фейсбук страница на ФСС при БФ.

Защо да кандидатствам?

Съставът на ФСС при БФ представлява квотата на студентите и докторантите в Общото събрание на Биологическия факултет. Всеки член има право да участва в избора на декан, заместник-декани, членове на комисии и да бъде част от органи за управление и контрол като Факултетен съвет и Комисия по качество на образованието.

Ежегодно съветът организира и участва в различни събития – научни конференции, развлекателни мероприятия и конкурси, информационни и благотворителни кампании.

ФСС е домакин на Компютърния клуб – членовете отговарят за неговата дейност и разполагат с всички удобства.

Като част от екипа имаш достъп до “кухнята” на много процеси във факултета, което ти дава възможността да разрешиш образователни и административни проблеми.

Ще получиш ценни приятелства и професионални контакти.

 

При възникване на въпроси относно дейността и кандидатстването – изпратете ни ги на имейл fss.bf@students.uni-sofia.bg или във фейсбук.

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

 
Пиши ни.  
Искаш нещо да ни питаш?
+