Бъди в новия състав на ФСС при БФ! (2022)

Бъди в новия състав на ФСС при БФ! (2022)

ФСС при БФ обявява избори - патенце и днк молекула

Формата за кандидатстване във Факултетния студентски съвет (мандат 2022-2024 г.) е отворена за студентите и докторантите на Биологическия факултет.

Изборите за състав на ФСС при БФ ще се проведат от 09:00 часа на 13.05.2022 г.до 21:00 часа на 13.05.2022 г. Всички настоящи студенти и докторанти на Биологическия факултет ще могат да гласуват ЕЛЕКТРОННО в платформата Moodle за един от кандидатите. 

Кандидатурите на участниците и линковете към изборната платформа ще бъдат публикувани на официалната фейсбук страница на ФСС при БФ.

Защо да кандидатствам?

Съставът на ФСС при БФ представлява квотата на студентите и докторантите в Общото събрание на Биологическия факултет. Всеки член има право да участва в избора на декан, заместник-декани, членове на комисии и да бъде част от органи за управление и контрол като Факултетен съвет и Комисия по качество на образованието.

Ежегодно съветът организира и участва в различни събития – научни конференции, развлекателни мероприятия и конкурси, информационни и благотворителни кампании.

ФСС е домакин на Компютърния клуб – членовете отговарят за неговата дейност и разполагат с всички удобства.

Като част от екипа имаш достъп до “кухнята” на много процеси във факултета, което ти дава възможността да разрешиш образователни и административни проблеми.

Ще получиш ценни приятелства и професионални контакти.

 

При възникване на въпроси относно дейността и кандидатстването – изпратете ни ги на имейл fss.bf@students.uni-sofia.bg или във фейсбук.

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

 
Пиши ни.  
Искаш нещо да ни питаш?
+