БФ-Инициативи: В помощ на наводнените села в Бургаска област

БФ-Инициативи: В помощ на наводнените села в Бургаска област

Уважаеми колеги,
 С настоящата публикация желаем да ви информираме за бедственото положение в Бургаска област и начините, по които можете да помогнете на пострадалите.

 В края на миналия месец, В Бургаска област беше обявено бедствено положение заради наводнения, причинени от проливни дъждове. Особено тежко пострадаха общините Камено и Средец, селата Равнец, Братово и Черни връх, както и бургаските квартали Меден рудник, Горно и Долно Езерово. Регистрирани са четири смъртни случая, има хора в неизвестност, повечето третокласни пътища са затворени, десетки души са евакуирани и множество къщи са под вода.

 Четвъртокурсникът от специалност „Екология и опазване на околната среда“ Евелин Тотев поде инициатива за събиране на помощи за пострадалите села, под формата на храна, дрехи и обувки, битови принадлежности и парични средства.

 Всеки от нас може да се включи в кампанията, като първо попълни електронния формуляр за дарения. Финансовите помощи се събират в кутия за дарения в заведението на Биологически факултет (под първи етаж). Крайният срок е до 10.11.2017 г. (петък).

Факултетен студентски съвет при БФ подкрепя инициативата на нашия колега и призовава за съпричастност!

 

 

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

 
Пиши ни.  
Искаш нещо да ни питаш?
+