БФ-Инициативи: В помощ на наводнените села в Бургаска област

БФ-Инициативи: В помощ на наводнените села в Бургаска област

Уважаеми колеги,
 С настоящата публикация желаем да ви информираме за бедственото положение в Бургаска област и начините, по които можете да помогнете на пострадалите.

 В края на миналия месец, В Бургаска област беше обявено бедствено положение заради наводнения, причинени от проливни дъждове. Особено тежко пострадаха общините Камено и Средец, селата Равнец, Братово и Черни връх, както и бургаските квартали Меден рудник, Горно и Долно Езерово. Регистрирани са четири смъртни случая, има хора в неизвестност, повечето третокласни пътища са затворени, десетки души са евакуирани и множество къщи са под вода.

 Четвъртокурсникът от специалност „Екология и опазване на околната среда“ Евелин Тотев поде инициатива за събиране на помощи за пострадалите села, под формата на храна, дрехи и обувки, битови принадлежности и парични средства.

 Всеки от нас може да се включи в кампанията, като първо попълни електронния формуляр за дарения. Финансовите помощи се събират в кутия за дарения в заведението на Биологически факултет (под първи етаж). Крайният срок е до 10.11.2017 г. (петък).

Факултетен студентски съвет при БФ подкрепя инициативата на нашия колега и призовава за съпричастност!

 

 

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

 
Пиши ни.  
Искаш нещо да ни питаш?
+