Компютърният клуб на БФ – Твоето място!

Компютърният клуб на БФ – Твоето място!

Случвало ли ви се е да сте във факултета и да..

  • Трябва да допишете реферат, но да нямате лаптоп под ръка.
  • Да имате разпалена дискусия с колеги, но в библиотеката да се изисква тишина, а в кафето да е много разсейващо.
  • Да се нуждаете спешно от Интернет, но такъв в мобилният ви план да липсва…
    Ами сега?

Заповядайте в Компютърния клуб на БФ, оборудван със съдействието на Студентски съвет при СУ и управляван от ФСС при БФ. На ваше разположение ще са компютри, снабдени с Интернет, както и достатъчно пространство за групова работа. От скоро всички устройства са преинсталирани с Windows 10,  а за нестандартните  – имаме и едно с Linux.
Малката библиотека предлага книги на научна тематика, които са допълнени от бордови игри за свободното време. Има и още изненади, но тях – ще видите на място.
Екипът на ФСС при БФ се извинява, че още няма точно „работно време“ на клуба, но поради други инициативи се наложи да бъдем по-рядко на линия.  Следващата седмица ще бъдем готови с фиксиран график и ще го споделим. До тогава – винаги когато е отключено – сте добре дошли!
Възползвайте се – независимо дали имате да учите за някой изпит или се нуждаете от Интернет, за да вършите нещо лично, атмосферата е свежа, а посещението – безплатно!
При въпроси, моля пишете на нашата Fb страница – Факултетен Студентски Съвет – Биологически факултет или на имейл адрес – fss.na.bf@gmail.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Искаш нещо да ни питаш?
 
Пиши ни.
 
Искаш нещо да ни питаш?
+