Международната компания за търговия и селекция на топлолюбиви култури „КВС България“ обявява 3-месечна стажантска програма.

Международната компания за търговия и селекция на топлолюбиви култури „КВС България“ обявява 3-месечна стажантска програма.

В нея могат да участват студенти последна година или завършили агрономическо образование, които имат желание да се развиват в сферата на селското стопанство. Стажантите ще работят в различни региони на България, като трябва да посочат предварително къде искат да бъдат разпределени. Търсят се хора, които са активни шофьори, имат възможност за интензивни пътувания и отлично познават региона, за който кандидатстват. Участниците в програмата ще получат входящо теоретично и практическо обучение, заплащане, базирано на постиженията, и възможност за постоянна работа в компанията. Можете да кандидатствате до 31 октомври 2016 г, като изпратите CV и актуална снимка на имейл адрес: office-bg@kws.com. Стажът стартира на 1 февруари 2017 г, а повече информация за него можете да намерите тук.

Източник: Karieri.bg

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

 
Пиши ни.  
Искаш нещо да ни питаш?
+