Международната компания за търговия и селекция на топлолюбиви култури „КВС България“ обявява 3-месечна стажантска програма.

Международната компания за търговия и селекция на топлолюбиви култури „КВС България“ обявява 3-месечна стажантска програма.

В нея могат да участват студенти последна година или завършили агрономическо образование, които имат желание да се развиват в сферата на селското стопанство. Стажантите ще работят в различни региони на България, като трябва да посочат предварително къде искат да бъдат разпределени. Търсят се хора, които са активни шофьори, имат възможност за интензивни пътувания и отлично познават региона, за който кандидатстват. Участниците в програмата ще получат входящо теоретично и практическо обучение, заплащане, базирано на постиженията, и възможност за постоянна работа в компанията. Можете да кандидатствате до 31 октомври 2016 г, като изпратите CV и актуална снимка на имейл адрес: office-bg@kws.com. Стажът стартира на 1 февруари 2017 г, а повече информация за него можете да намерите тук.

Източник: Karieri.bg

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

 
Пиши ни.  
Искаш нещо да ни питаш?
+