НПМГ – Историята помни победителите: Една емоционална покана

НПМГ – Историята помни победителите: Една емоционална покана

Кои са победителите и има ли загубили в тази история? Какво сме запомнили и какво завещаваме? Какво значи да бъдеш промяната, която искаш да видиш в света?


Тези въпроси стоят в основата на сегашния разказ-покана и се надявам вълнението, което те предизвикват у пряко участващите, да достигне до всеки читател, който се спре и го допусне до себе си.

Тук не се намираме на арената на географските и материалистични завоевания, а сме отправили поглед към една сцена на Духа. И в този необятен във време-пространството свят, победител е всеки, който е открил смисъл и продължава по пътя, носейки искрата със себе си. Искрата получена от НПМГ.

НПМГ е не просто училище за завършване на средно образование, тя е нещо, което се отпечатва ярко върху живота ти.
НПМГ е място, което приютява всеки, независимо от коя страна на прага му е – със светлина и усмивки. Една академия за всякакъв вид състезатели. Едно гнездо и училище за полети. Една образователна единица, която под обстрела на законови безумия, бе застрашена да загуби формата и мисията си.
Но…
Сега Националната природо-математическа гимназия пише историята си с гордост и пълна непоколебимост, като поставя венеца на една дълга и изтощителна кампания #НеПипайМоятаГимназия с нещо вълнуващо – концерт „НПМГ: Историята помни победителите.“

Преживяването се организира от скоро учредения Алумни клуб към НПМГ, със съдействието на фондация Тротоара.
На 9ти юни 2017 година ще бъде продължена една многогодишна традиция, но заложените мащаби и измерения – са отвъд вижданото до сега. В уравнението ще се включат известни имена от музикалната сцена на България, заедно с най-добрите изпълнители от изминалите концерти на НПМГ, както и нови вдъхновяващи таланти от настоящите ученици. След знака за равенство – очаквайте една магична експлозия.

Всеки, независимо ученик, учител, родител или приятел, бива поканен да се включи, да усети от енергията, отделяна от този процес. Тя съгласно законите на физиката, никога не се губи – само задвижва напред.
Нека заедно преживеем една победа на Духа, нека се забавляваме, нека участваме в нещо, което да бъде запомнено и да свети напред в бъдещето!

9 юни 2017 година
19.00 часа
ЗАЛА УНИВЕРСИАДА

18278991_1507799695927984_8663898858251703868_o

Билети могат да бъдат закупени в сградата на гимназията, от мрежата на TicketPro и на входа на залата в деня на събитието.

19762490_1492609613.7956_funddescription

За подробности – фейсбук формата на събитието.

От името на целия екип на НПМГ Алумни клуб и организаторите на „НПМГ: Историята помни победителите“ благодарност за предоставената възможност от ФСС на БФ за споделяне на тази скъпа емоция.

Ако тази статия е била полезна за теб, сподели я, за да бъде полезна и за приятелите и колегите ти:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

 
Пиши ни.  
Искаш нещо да ни питаш?
+